tirsdag 15. mai 2012

Treg i avtrekkeren

Tusen takk til dere som har vært innom bloggen min og lagt igjen hyggelige tilbakemeldinger og et spor! Setter virkelig stor pris på det.

Etter å ha ryddet litt i skuffer og skap dukket disse bestemorrutene opp. Jeg kan konstatere at det ikke ble pledd av de denne vinteren heller.
Det var ikke det som var planen.Men, det er jo til høsten vi trenger teppe, så kanskje den nye planen skal være å få det ferdig til da? Mangler bare 70-og-noen lapper!
 
Jeg blir litt rastløs av prosjekter som tar lang tid. Mangler vel muligens en liten ting kalt tålmodighet. Og det er vel derfor det blir nettopp evighetsprosjekter.


Sy-prosjekter realiseres fortere. Spesielt etter herligheten av en Janome My Lock ble hilset inn døren.
Så da blir det mange kjoler. Har prøvd ut selekjoler, spenserkjoler, forklekjoler og singoalla.Inntil resultatet blir fint nok til å kunne gis bort i gave, henger prøvekaninene i vinduskarmen. 
Eller brukes av lillemor.Nostalgisk som jeg er, ble jeg en smule fortapt i dette Bambi-stoffet, bestilt fra ebay. Det måtte bli en kjole av det også.
Like opptatt av Bambi, som hvor bena tar henne.


Nå er det ett år siden huset var ferdig, og vi har kommet greit i orden inne. Mye som gjenstår, men stort sett er dette små-ting. Vel, det var før snøen tinte. Nå skriker "hagen" (les:et jørmehull med allerede godt innarbeidet ugress) etter pleie og kjærlighet. Vi startet denne uka med å kle inn under verandaen. Det ble fort klart at dette lå an til å bli en utebod, og for å skjule litt av skrotet så tetter vi den. Ferdig med en vegg allerede, blir flott som bare det. Deilig å komme i gang med noe selv om det meste fortsatt gjenstår.


Vi får ta sommeren til hjelp og se hvor langt vi kommer. Drømmen om herlige blomsterkasser og fargerik veranda lever videre. Inntil videre nøyer vi oss med det vi har i vinduskarmen.
Da er det bare å ta plass i støvlene, hage/jørmehull kaller.

Ha en fin kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen:)