mandag 7. mai 2012

Nytt møter gammelt

Har flere ganger hatt lyst å være med i norske interiørbloggeres månedlige utfordring. Men har aldri sendt inn noe bidrag. Det er vel flere grunner til det. Man lurer vel kanskje på om man har noe å stille opp med når man ser alle de fine bidragene som sendes inn, om det i det hele tatt er vits. Er heller ikke så opptatt av å omrokkere på ting for å fotografere, og da blir bildene også deretter. Litt hulter-til-bulter! 

Men, når jeg så at denne månedens utfordring bestod av selve definisjonen på interiøret hos oss, må jeg bare hoppe i det. Her lever nytt og gammelt i fin harmoni.
Sjenken kjøpte vi på en brukthandel da vi flyttet inn i huset for snart ett år siden. Står i kontrast til spilleren og lampen fra IKEA. Man kan la seg lure av aktivitetsnivået i denne sofaen med denne friskusen på veggen.
Jeg kan altså konstatere at det er fullstendig uproblematisk å synke sammen som en potetsekk i denne stua, selv om den er spenstig. Bordet var opprinnelig samboeren sin bestemors. Vi har malt det og gjør det egentlig med jevne mellomrom, ettersom knertene ikke samarbeider hva hakk og søling angår.Oppusset tallerkenhylle og kommode står i kontrast til sink-krakk og dekor, noe av nyere dato.
Og polkadotsene.


 Noen spiselig polkadotter har også tatt plass.
 
Evighetskuler fra den lokale snopsjappa.Lux + Eames
= Helt sant.Noen fine oppbevaringsmøbler ved lesekroken er også bruktfunn.
Det er noe befriende med å kunne mikse nytt og gammelt. Det blir ikke så høytidelig. Lett å forandre. Rimelig og hyggelig for miljøet. Dessuten er jeg håpløs når det gjelder å definere og avgrense "stilen" vår. Her har vi det vi liker, og da blir det litt hips om haps.

Midt i blinken.

9 kommentarer:

 1. så fint dere har det, har også samme "problem" med å ikke ha en bestemt stil, men det er det som gjør et hjem koselig og personlig, litt av alt man liker:D

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. For en fantastisk kul stue!!! Love it!

  SvarSlett
 3. Oi! Her var det mange stilige og inspirerende detaljer :)

  SvarSlett
 4. Et herlig fargerikt hjem du har! Her har du det veldig fint!
  Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 5. Så koselig, tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger! :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk fin den lille skjenken!!! Sånn kunne jeg tenkt meg. Lett.

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse med finaleplassen:)Flott hjem du har..
  klem

  SvarSlett
 8. Digger stilen din!
  Gratulerer med finaleplass :)
  Siw

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen:)