fredag 13. august 2010

Ønskeliste til huset

Den er lang! Her er bare en brøkdel...

Har blant annet veldig lyst på en kul lampe over spisebordet med en tynn, men knæsj farget tekstil-ledning:Kanskje gul? Eller kan gult bli for kult? Vi får se, det er hvertfall notert.Når det gjelder selve lampa, er denne fra IKEA en kandidat. Men her som ellers, det finner jo så mye fint!

Vi planlegger vaskerom under badet. Planen er å prøve å få til en skittentøyssjakt mellom badet og vaskerommet for å utnytte plasseringen. Her er en lukevariant som nesten ser ut som en søppelsjakt:Her er en morsom vri på en annen patent jeg kom over på en hysbyggerblogg. Det står altså ikke på inspirasjonskilder!Vi får se hva det blir til hos oss, hadde vært veldig kjekt å få til noe.


Videre på lista har vi denne sofaen i en lys beige variant:


Vi skal ha vedovnen vår i et hjørne mellom stue og kjøkken, har derfor lenge vært på jakt etter en plasseringsvennlig ovn for nettopp hjørne. Det har vært vanskeligere enn vi trodde å finne. Den beste varianten vi har funnet til nå er Rimelig kostbar, så gleden var stor da vi kom over denne nyheten som Norpeis skal slippe i høst. En "Quattro" modell, ti akseptabel pris. Veldig fornøyd med det, tror nok det bir denne:Da har faktisk høstmørket begynt å smyge seg på her, på tide og finne latmannsstillingen sent en fredags kveld. God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen:)