lørdag 3. juli 2010

Vaniljesukker nostalgi

Hyttetur= leting gjennom fjøs og naust etter gamle morsomheter. Det dukker alltid opp noe festlig.


Tro hva denne flaskens historie er...?


Synes det er festlig at noen som tidligere har brukt dette naustet hat hengt opp denne plakaten. Det var tider det, når veggpryden så slik ut. Ser for meg denne, innrammet, på en vegg sammen med noen andre fargeklatter. Men der satte mamma foten ned gitt. Noe må jo få være her, sier hun... Jaja, så får det vel det da. Noe av det som er hyttesjarmen, tross alt.


Denne holdt jeg nesten på å rappe med meg uansett hva husmor sa, men der spiller jo samvittigheten min inn. Og den er jo ikke akkurat mye å skryte av, eller er det akkurat det den er... Den ble hvertfall ikke med hjem, enn så mye denne lille puddingen ville det. Den står fortsatt som en del av blikkbokssamlingen på hylla over vinduene på hyttekjøkkenet. Ah, for en hylle dette er! Skal få knipset detaljer herifra neste gang vi tar turen. Forhåpentligvis om ikke så lenge.


Denne sto i fjøset. Hytta er TV-fritt område, og det spørs vel om den ikke hadde vært det selv om man gikk inn for å få denne TVn til å fungere. Kanskje kornete svart hvitt NRK? Akkurat nok til værmelding og overskriftene på nyhetene? Kanskje ikke, hvem vet. Det er hvertfall festlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen:)