mandag 12. juli 2010

Ut på tur, forhåpentligvis ikke sur!

Jeg samler visst på Norgesglass. De er så dekorative, kommer i mange ulike størrelser og kan brukes til så mangt. Disse to ble reddet fra den sikre død på miljøstasjonen.Lillepuddingen er veldig opptatt av å skulle drikke selv. Denne koppen kan være fin å øve seg på inntil de store halvlitersglassene han insisterer på å bruke, blir litt lettere å håndtere. Syntes den var så skjønn!


Vi skal snart på ferie, og det per bil. En lang tur for lillemann, som trenger noe å sysle med i bilen. Han elsker merkelapper og derfor faller kanskje denne i smak. En koseklut med merkelapper! Og knitrepapir. Sydd av fløyel, ulike bånd og diverse merkelapper som er stuffet inn rundt omkring.Det gjenstår å se hvor mange minutter denne holder urokråka i vigør. Forhåpentligvis en liten stund i hvertfall. Vi satser på en fin tur og byggestart ikke lenge etter hjemkomst! God sommer!1 kommentar:

  1. Turen gikk da bra den. Litt sur, men sånn e det jo bare. Mest blid! hehe. Fin kopp. Ønske mæ å en sånn. Liten og søt med hjerte på. Den kan æ drike saft fra. Æ skjønne ikke kordan du klare å samle på så mange ting,men samtidig ha orden og finne nytte av alt. Til mæ blir det bare rot.Men sånn har du jo alltid vært. Ryddig og flink:)(Det e et kompement). Håpe turen hjem gikk bra. Hilsen kommentator Kristin:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen:)