lørdag 3. juli 2010

Pudding rom


Med husbygging i sikte, har det blitt ekstra mange interiørblader den siste tida. Disse hoper seg opp under bordet, og Sigve "leser" de (les: river de i stykker). Kjøpte derfor hvite magasinholdere i papp, og dekorerte de med tapet og decoupage for å huse bladene. Synes ofte det blir dyrt å kjøpe tapet til slike mindre prosjekter. Ofte må man kjøpe større partier, eller ruller. eg hørte om noen som hadde funnet en smart løsning på "problemet", nemlig å kjøpe tapetprøver. Disse er bestilt fra wallpapers from the 70`s og kostet 5 kroner stykket. De er på størrelse med et A4 ark og passer ypperlig til smådekorering. http://www.wallpaperfromthe70s.com/ Det er jo heller ingenting i veien for å bruke dekorativt gavepapir:)

Lille pudding fikk for en tid tilbake sitt eget rom. Ettersom dette i utgangspunktet var klestørking-rom, datarom, gjesterom og faktisk også litt bod måtte vi gjøre enkle tiltak for å bedre situasjonen. Noen kosedyr fiffet opp stemningen i sofasenga og månen som vi kjøpte på IKEA i Frankrike mens han var i magen har fått en vegg og henge på. Regnværsdagen i dag ble blant annet brukt til å lage vimpler som ble hengt på veggen. Bast-tråd, trivelig barnepapir og symaskinen gjorde susen og pyntet opp.

Apene og isen er mine favoritter.

Mannen i huset har så mange dupeditter at jeg tror han ER en dupeditt. Kjøpte en settehylle på loppemarked hvor de nå har flyttet. Praktisk og dekoratvt på barnerommet. Planen er at denne skal bli hvit, men det ble ikke i denne sving-om`en.

Svogermor har solgt huset sitt og i den forbindelse var mannen på plass og ryddet i barndomshjemmet. Da fant han blant annet denne kjempefine globusen. Den var delt i to og full av bulker, men nå er den operert og står på pudding-rommet. Hvertfall inntil videre, snart viser han nok ingen nåde for antikviteter heller...

Spillekveld med dette brettet på bordet blir alltid morsomt. "Alias", går ut på å forklare partneren din hvilket ord du har fått oppgitt på et kort bare du kan se. Dette skal skje uten å bruke kroppsbevegelser. (Vanskelig å ikke få bruke hendene til veiving og peiving! Man innbiller seg liksom at det blir lettere å forstå da. Hehe) Når partneren gjetter riktig ord, kan du trekke et nytt kort og håpe at du klarer å forklarer dette også slik at partneren forstår. Om og gjøre å klare flest mulig innen timeglasset renner ut. Klarer man f.eks 6, får man gå 6 med brikken osv. Anbefales!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen:)